4 Komarki
|
Autor |
Wiadomość |
Potato
Majster
Liczba postów: 25
Imię: Piotrek
Pojazd: Inny
|
RE: 4 Komarki
charper: Ja już nawet nie mówię o złożeniu tego wszystkiego do kupy, ale chodzi też o brak miejsca na te wszystkie części i niedobór narzędzi (i nie mówię tu o jakiejś spawarce itp. tylko o samych kluczach, śrubokrętach i innych podstawowych sprzętach). Moi rodzice nie są obeznani w tych sprawach, dlatego do pomocy mam tylko dziadka i ew. znajomych. Dlatego sztywniak w częściach póki co chyba odpada.
Quake96: Ogar 200 / 205 po prostu nie podoba mi się z wyglądu. Kiedyś jak już będę miał większą kolekcję motorowerów, to miejsce dla Ogara na pewno się znajdzie (a poza tym gust może się zmienić ), ale póki co nie widzę się w roli jego właściciela (myślę, że wiesz o co mi chodzi).
Suwmiarka: To że lubię Komary nie wyklucza możliwości posiadania Simsona. Nie potrafię ocenić "co wolę", ponieważ Komarki są Polskie i na pewno warto jakiegoś posiadać, ale z drugiej strony różne opinie mówią, że Romety są awaryjne, a ja szukam czegoś, czym będę mógł sprawnie poruszać się na trasie szkoła-dom-szkoła oraz weekendowo.
Dzisiaj pójdę obejrzeć tego Simka, a jeśli jednak mi nie podejdzie zastanowię się właśnie nad komarkiem "poleconym" przez Suwmiarkę.
|
|
06-09-2014 14:09:21 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: 4 Komarki - Potato - 06-09-2014 14:09:21
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|