Seat Toledo mk I 1998 1.6i
|
Autor |
Wiadomość |
BITER
Praktykant
Liczba postów: 377
Imię: Maciek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Seat Toledo mk I 1998 1.6i
Jak już mówiłem - zmian do przodu, narazie nie widać.
Pogrzebałem trochę z wycieraczkami bo mi strasznie przeszkadzały. Lewa nie zabierała mi z całej szyby wody, tylko zostawiała ją kilka cm od krawędzi szyby, co powodowało ponowne rozbryzgiwanie się jej znowu na szybę, czyli utrudnianie widoczności. Natomiast prawa z niewiadomych przyczyn stała na wpół szyby. Efekt grzebania z wycieraczkami ukazał się następujący:
Przed:
Po:
Doszła także dojazdówka na prawe tylne koło ( no niestety ). Siła wyższa ( prawdopodobnie źle przepolerowany rant alufelgi ) sprawiała że stopniowo schodziło z opony.
Teraz wygląda to tak:
I przyszedł także czas na taki malutki akcencik z mojego prywatnego życia który postanowiłem Wam ujawnić
Tak więc od pewnego czasu jestem ojczymem rocznego chłopca
Pomimo swojego wieku zdaję sobie sprawę, jak wielką odpowiedzialnością jest zajmowanie się dzieckiem.
Notka dla facetów:
Szanujcie swoje kobiety za to, że starają się być najlepszymi matkami pod słońcem, często kosztem samych siebie.
Malutki niedawno wyrósł ze swoich pierwszych bucików w których nauczył się chodzić. Na pamiątkę postanowiłem zrobić coś, co zrobił także mój znajomy
Malutki stylowy gadżet do samochodu
Co do planów to dzisiaj będę wstawiał nowe żarówki do auta ( kierunkowskazy ) a dalej pokaże czas
Romet Jubilat2 '86
Romet Pelikan '79
Romet Salto '87
Opel Corsa B 1.5 TD ISUZU 1995[/color]
Romet Wigry Kowalewo '97
|
|
31-08-2014 11:48:43 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Seat Toledo mk I 1998 1.6i - BITER - 31-08-2014 11:48:43