Simson S51 "Comfort/Enduro" by WieKu
|
Autor |
Wiadomość |
WieKu
Człowiek Lasu
Liczba postów: 41
Imię: Adam
Pojazd: Inny
|
RE: Simson S51 "Comfort/Enduro" by WieKu
Mały update
Wczoraj wróciłem po 3 godzinach i tygodniu czekania Simsonkiem do domu Oczywiście nic nie jest tak fajne jak sie wydaje bo Simson ma mało mocy w ciul !
Ciśnienie przy sprawdzaniu to 0.5 ;/ jest meeega słaby, ogólnie ma luz na wale i chyba poszły się niektóre łożyska itp wybrać na spacer XD
Simson z moją mega zj*baną linką od gazu ledwo dojechał do domu.
Miałem dzisiaj kupić nową, ale sklep do 14 a ja o 15 wróciłem z pracy :/
Wyjąłem Simsonka, i nie odpala :__: nie wiedziałem co jest patrzę a mi sie jeden z kabelków odkręcił od cewki butelkowej XD no to podpinam i odpalam z buta, a on od razu obroty na maxa zero reakcji na manetke, no wrzucam jedynke i jade sie przejechac do okoła bloku ciuul tak mruczał na 3 ale czułem jakiś skok mocy zgasiłem żeby go nie zakatować, i popchnąłem w górke do kumpli żeby go coś ogarnąć, no i jestem na miejscu na takim korcie, odpalam no strzelił sobie z wydechu jedynka i jazda, jade jade i takie obroty łapał że manetka była zbedna i sie WYJ*BAŁEM XDD
Poparzyłem całą noge XD potem mój kolega, mówi że mi te linke ogarnął, dobra niby tak ale oczywiście tak ogarnął że simson już wogóle nie chce odpalić nawet z popychu, ale światła się palą jak mnie pchają XD :_: wydaje mi sie że sie zapłon przestawił jutro może kupie na rynku linkę jeśli znajdę, i popatrzę jak wyregulować zapłon jak nic to nie da to silnik idzie na stoł
Pozdrawiam
|
|
30-08-2014 22:37:28 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Simson S51 "Comfort/Enduro" by WieKu - WieKu - 30-08-2014 22:37:28
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|