Autosan H9-21.41S Kleks
|
Autor |
Wiadomość |
JGNZM
Chartełowiec
Liczba postów: 1,247
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet Chart
|
Autosan H9-21.41S Kleks
Witam,
Może i nie auto, ale ma cztery koła  Jest to nasz autobus szkolny (gimbus  ) i jesteśmy teraz w trakcie jego małego remontu. W sumie kiedy zaczynałem nim jeździć do szkoły nie lubiłem go i przezywałem od plastików etc. Ale później do mojego życia wpadła Jawa i Romet  więc i tym Autosanem zacząłem się interesować. Jakoś pod koniec tego roku szkolnego zapytałem się pana Marka, kierowcy czy coś będzie robił w wakacje i otóż w taki sposób dowiedziałem się o remoncie. Na początku lipca podjechałem do niego Zetką i zapytałem się, czy z kolegą możemy mu pomóc  Zgodził się na nasze szczęście. Jest to miła osobowość, lubi grillować i wypić piwka po pracy  . Jutro postaram się zrobić więcej zdjęć, bo dzisiaj nawet nie pomyślałem o robieniu ich. Jest to Autosan z roku 2000, ale rdzy ma nawet więcej niż moja Renówka z 94  Dużo przeszedł, w mojej gminie służy już parę dobrych lat i przyda mu się małe co nie co  . Przynajmniej mogę go poznać od środka (dosłownie  ) i lepiej niż zwykły jego pasażer. Robimy to w dwóch z kolegą  .
19.08.14
Dzisiaj wymieniliśmy popękane siedzenia na inne, lepsze. Wyczyściliśmy go trochę spod "ławy" (nie chcecie wiedzieć ile tam było syfu, nawet nóż znaleźliśmy  )
--Siedzenia + ława bez siedzeń--
Tu widać w jakim stanie jest wykładzina na podłodze, którą także będziemy wymieniać:
--Autosan z góry--
Tu macie coś z wikipedii Wikipedia - Autosan
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2014 22:01:15 przez JGNZM.)
|
|
19-08-2014 21:52:48 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Autosan H9-21.41S Kleks - JGNZM - 19-08-2014 21:52:48
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|