Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Wigry 3 '90 By Paweł
|
Autor |
Wiadomość |
PawełBike
Uczeń mistrzów prowizorki

Liczba postów: 479
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|
Romet Wigry 3 '90 By Paweł
Od dawna marzył mi się mały, skromy romet wigry, lecz w marzeniach było inaczej, miał to być wigry 1 lub 2, kołnierzyk na widelec, kierownica koza, świerzy bursztynowy lakier, lecz los robi sobie ze mnie jaja ale też uszczęśliwiając  15 minut temu wracając z księgarni, zajechałem na zwykle niezdecydowanie otwierane złomowisko. pierwszy rower, hmm dobra baze na xc do szkoły, następny: wigry 3 kowalewo- nie o takim i w tym stanie marzyłem, i chyba jest kogoś. I nagle, na stercie kątowników widze przywaloną klatkami od królików niebieską ramę, a na niej żółte naklejki. Pierwsze co jakiś AR? Podeszłem, a tam piekna rama od wigry w cudownym stanie, z paroma odpryskami najprawdopodobniej od krótkiego pobytu w tym miejscu.
Numery ramy są tak słabo nabite, że jedyne co udało mi się odczytać dzieki kartce i ołówkowi to (9?)0-03- nie wiem, czy to 80 czy 90, lecz że jest wybity miesiąc, sądze, ze może być to 90 przed kowalewem. Po 18 zaczne składanie tego co mam na stanie, wtedy będzie więcej zdjęć. I pytanie do znawców, w tym modelu mają być obręcze takie bardziej płaskie, czy kanciaste jak w flamingach i starszych wigry? I błotniki czy te trapezowate czy kanciaste z wybiciami?
Dziesiątki rowerów romet, niezliczone ilości innych, 4 motorowery, 1 motocykl, a zapał nadal nie ustaje...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2014 13:07:24 przez PawełBike.)
|
|
12-08-2014 13:04:54 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Romet Wigry 3 '90 By Paweł - PawełBike - 12-08-2014 13:04:54
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|