Chciałbym się skromnie (ha ha) pochwalić moim świeżo zakończonym projektem. Był to mój pierwszy raz, kiedy remontowałem całkowicie rower. Bazą do niego była Kometa '88, rowerek był w bardzo średnim stanie, to co zrobiłem to pełny demontaż, zdarcie starego lakieru, malowanie i złożenie wszystkiego do kupy Cudem udało mi się nabyć oryginalne rometowskie naklejki, dzięki którym rowerek nadal ma Rometowski sznyt. Pozostały jeszcze kosmetyczne prace ale na obecną chwilę jestem naprawdę zadowolony z rezultatu.
Rowerek robiłem pod nieobecność Właścicielki - nie była świadoma tego, że prowadzę nad nim jakiekolwiek prace, czekam tylko na jej powrót i oby oby oby się spodobał.
Dzięki przygodzie z Kometą naprawdę nauczyłem się wiele o budowie, składaniu i remoncie roweru.
Pozdrówki dla wszystkich Rometowiczów a w szczególnośi dla posiadaczy Komet - naprawdę niewiele ich zostało
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2014 12:55:05 przez PeGie.)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.