Zipp Neken by Latos
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok

Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Zipp Neken by Latos
Zdjecia jakies wstawie najprawdopodobniej jutro jak brudasa umyje. Jezdzic kazdy by chcial a czyscic nie ma komu  pierwszego posta pisalem pod wplywem emocji i kilka informacji pominalem, niektore teraz moga sie powtorzyc:
-silnik seryjna 50 nie grzebana
-rocznik 2012 od pierwszego wlasciciela
-ogolnie caly motorek nie byl grzebany, nic nie przerabiane itp. ale mysle ze takimi rzeczami jak pomalowanie pewnych elementow kiedys, zdjecie absu itd. bede musial sie kiedys zajac. Na razie mi to nie przeszkadza, ale pewnie niedlugo zacznie, szczegolnie przedni halulec, na piasku (!!!) ciezko jest mu zablokowac kolo.
-przejechalem juz okolo 140-150 kilometrow, ogolnie jak zaczalem jezdzic to bylem troche zawiedziony ze nie wszystko wyglada tak jak sobie to wyobrazalem, ze jednak odkrecenie gazu do konca nie daje super przyspieszen i ogolnie ten klimat ale juz mi to nie przeszkadza, jezdze sobie te 40-50 czasami 60km/h i jest git. Powiedzmy ze apetyt rosnie w miare jedzienia  za pare dni moze wpadnie jakis filmik z odpalania, z jazdy raczej nie. .
Co tu jeszcze duzo mowic, musze sprawdzic te krotkie swiatla, umyc go porzadnie i naztawic kolo tylko prosto bo wzgledem wagacza jest krzywo. Wyniklo to z nieuwagi przy naciaganiu lancucha hehe  lewa
Zajrzyj do mojego zippa 
Mój BikePics
|
|
16-07-2014 01:54:59 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zipp Neken by Latos - Latos - 16-07-2014 01:54:59
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|