Jawa 50 mustang, kondzia
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
Cześć wam wszystkim bedzie fajny aktualejszyn hah Troche przeżyć, ale to nic
może zacznę po koleji jakiś czas temu dostałęm w swoje ręce 16n3-2 , to dlaczego by go nie wręczyć w prezencie jawce :]., tak bez większych przeróbek, może troche tandetnie i prowizorycznie, ale nie to jest najwazniejsze, hah, regulacja to już inna bajka, ale czuć lekki przyrost mocy, zwiększyłą się elastycznosc, ogólnie na +, ale nie moge dojść do ładu z biegiem jałowym ale damy rade.
,
Kilkanaście minut po wstępnej regulacji, * R.I.P *
,
Tyle co na zdjęciach, dostał tłok, cylinder jest okej , ale terz co to za odłamek ??, nie jest aluminiowy, ale po głebszej analizie to może być tylko fragment łożyska na korbie, ale póki co musi sie jawka pomeczyć i pojeździć jeszcze troche, miałem zapas z cylindrem i tłokiem wiec jeździ dalej i bez przerwy.
Ale wczoraj koło 4 w nocy, jadymy z kumplem on simsonem ciśniemy a mi łańcuch bęc hah, i po motoryzacji, założyliśmy tak na moment, ale znowu spadł, ale potem go naciągliśmy i baja bongo, obecnie i tak jest żebatka rozebarana bo sie maluje w zasadzie już wysycha farba , chyba juz jest okej, bo na ręce już suchutka
no i jak spadł łańcuch to pociągnął w jakiś sposób linke prędkościomierza tez jest ciekawie
.
Skrobałem skrobałem i wreszcie wyskrobałem tego akutaala , Tyele u mnie tyle u jawki, a no i Ogar 205, poszedł w świat ;/ do Wyszanowa koło Wieruszowa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-07-2014 17:05:16 przez kondzio310.)
|
|
11-07-2014 17:04:37 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jawa 50 mustang, kondzia - kondzio310 - 11-07-2014 17:04:37
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|