Aprilia Sr 70/50 LC by Sebon30
|
Autor |
Wiadomość |
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Aprilia Sr 70/50 LC by Sebon30
(19-06-2014 21:02:47)kubu355 napisał(a): Fajna Apka, widzę, że na prawdę zadbana. Silnik znam ze swojego Roxa.
Zdziwił mnie ten klakson z przodu. Kup lepszy wydech do niego, będzie miał lżej.
Jak ma dobry napęd to możesz spokojnie jeździć te 110 km/h i nie będzie to dla niego katowanie
110 km/h do dla silnika nie katowanie? Aha... Dla tego silnika to 90 km/h to jest dużo i w granicach rozsądku bez piłowania można takową prędkość utrzymać, ale jazda na maksymalnych obrotach to nie katowanie?
Ogólnie Apusia fajna (ja jeszcze swojej nie mogę odżałować, mimo, że śmigam już na Suzuki GN 250), tylko te kierunki, tylny chlapacz to jakaś samoróbka, oryginalnie kierunki były zamontowane właśnie na tylnym chlapaczu. Klakson, możesz ukryć pod przednią czaszą (tam gdzie atrapa grilla) pod chłodnicą i w jej okolicach znajdzie się miejsce na takie coś. Lakier wymaga nieco pielęgnacji, wydech wywal i kup najlepiej Arrow, bo LeoVince TT wbrew pozorom nie jest taki dobry. Ogólnie życzę Ci, aby Apa zawsze chodziła bezawaryjnie (jak zapewnisz jej odpowiednie warunki i poświęcisz trochę czasu), to będzie bardzo trudno o usterki. A i pamiętaj, nie zawsze trzeba "palić kapcia" na osiedlu, czy pod sklepem przed kolegami. To naprawdę dobry sprzęt
|
|
05-07-2014 14:01:47 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Aprilia Sr 70/50 LC by Sebon30 - Damian4570 - 05-07-2014 14:01:47
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|