Ocena wątku:
- 3 głosów - 4.67 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
73,87 Wigry, 66 Olimpia, 90 Zenit by chmielu17
|
Autor |
Wiadomość |
Chmielu17
Praktykant

Liczba postów: 372
Imię: Ardian
Pojazd: Romet 100
|
RE: 73,87 Wigry, 66 Olimpia, 90 Zenit by chmielu17
ArcziManYea Koło ze ślimakiem wykorzystam przy swoim Wigry 3, będzie to przeróbka mająca na celu zamontowanie licznika w tymże składaku. Zmierzyłem rozstaw widelca i nie będzie pasować ta piasta z przodu, więc zamontuje ją na tył. Będzie pierwszy taki składak - ostre koło  .
Trabant z roku 1987 niedawno kolega go kupił, wcześniej jeździł modelem kombi/universal z 1972.
Wnusiu często mam tak samo, że nie mogę jakiegoś pojazdu uratować dlatego wybieram mniejsze zło i zabieram z niego części, które mogą mi się przydać. Co do ceny to zależy od mentalności złomiarza, jeden jest w porządku, drugi nie. Nic na to nie poradzimy  .
Wojski Nie to nie jest złomowisko koło nowej obwodnicy, tylko koło dworca kolejowego. Nowa obwodnica już prawie wybudowana. Targ ten co był został rozebrany, stawiają tam nowe stoiska. Teraz jest na ulicy i na parkingu koło tamtego targu. Połowa tych handlarzy rowerami zniknęła, a z resztą rzadko tam zdarzają się okazje cenowe. Lepiej samemu polować  .
A tak w ogóle to udało mi się dzisiaj jeszcze założyć korby do Zenita, wyszorować manetki i zdobytą kierownicę.
https://www.facebook.com/Zastava-Mediter...847651863/ - moja Zastava 1100p Mediteran
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2014 00:26:35 przez Chmielu17.)
|
|
27-06-2014 00:24:20 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|