chart czy polecany chińczyk
|
Autor |
Wiadomość |
Marwerick
Mechanik
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/mechanik.png)
Liczba postów: 1,866
Imię: Zbigniew
Pojazd: Inny
|
RE: chart czy polecany chińczyk
(21-06-2014 22:58:53)MrF4k napisał(a): (21-06-2014 22:48:33)Paweł96 napisał(a): Ooo MisterFak nie będę się z tobą droczył Akurat także rozbierałem komary, charty, ogary i simsony i niestety były to złomy które nie chciały w ogóle odpalać nawet z popychu, dla przykładu w Ogarze 200 wymieniany kondensator, cewka, świeca, kabel wn, cylinder nowy z tłokiem i pierścieniami i niestety. Niewiele pojeździł i znowu padł i siara na całą wieś bo nie odpali, a te stare baby tylko dupę potrafią obsmarować. Może i Romet ma swoje lata i wytrzymał do tej pory ale to i tak nie zmienia faktu że z biegiem czasu będzie się coraz częściej sypał.
Tak jesteś bogiem mechaniki, moze jeszcze v6 rozebrałeś i nie chciała jechać jak zrobiłeś remont ?, do mechaniki trzeba mieć troszeczke pojęcia którego widocznie nie masz ze względu ze nie potrafisz naprawić takiego prostego sprzętu jakim jest Romet, wiem chiński kibel zaawansowany plastikiem jest najlepszy <buhaha> Co do ogara 200 to bym sie nie czepiał bo to fajny motorower ale trzeba lubić czeskie silniki. Moze zachowuje sie w tym momencie jak dzieciak ale mam prawo, bo dyskusja na ten temat jest śmieszna, ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
poprę MrF4K mam ogara 200 i jakoś ciągle nie stoi bo nie jeździ obecnie jest tak zrobiony że wsiadam i jadę gdzie chce a trasy ponad 100km nie są mu straszne a opinia że ogary200 ,charty to złomy bierze się z takich ludzi jak ty paweł96 i potem jak ktoś czyta na internecie i się nie zna to potem głupoty czyta i powtarza że romety to dno totalne a kiblo-ryżo-plastik jest sóper i kóll.
|
|
21-06-2014 23:05:44 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: chart czy polecany chińczyk - Marwerick - 21-06-2014 23:05:44
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|