chart czy polecany chińczyk
|
Autor |
Wiadomość |
fosa
Stary komarzysta :P
Liczba postów: 1,735
Imię: Filip
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: chart czy polecany chińczyk
(21-06-2014 21:00:13)MrF4k napisał(a): (21-06-2014 20:06:14)fosa napisał(a): Chart to romet swoje kaprysy ma . Jeżeli na niedzielne wypady to charta.
Gówno wiesz a sie odzywasz... Ile ludzi ma charty i jeźdzą bezawaryjnie. Co do chińskich silników sam mam, loteria spora, jeden będzie żyleta drugi nie. Jeśli chodzi o jakąś lepszą markę z dzisiejszych ,,rise machine'' polecam też Rometa, ma przede wszystkim, dobry servws, łatwo dostępne czesci, i silniczek spokojnie przejeźdza gwarancje i nawet sporo więcej. Wiadomo w nim też częsci ulegają zużyciu dlatego trzeba też sie pilnować, wiadomo łańcuszek rozrządu , rolka napinająca czy inne pierdółki nie są wieczne no chyba ze w sezonie robi sie 100km.
(21-06-2014 20:34:30)Paweł96 napisał(a): Ja polecam chińczyka. Mało awaryjny. Jak się zwali naprawa bardzo tania, a co do Charta mała dostępność części i wgl. brałbym chińczyka na twoim miejscu.
Zależy jaka awaria, następny gówno wie a sie odzywa. Powiem ci ze Chartem zrobiłem dużo bezawaryjnych km i wiem ze w tym czasie w chińczyku odpadają lusterka oraz odkręca sie wszystko co możliwe.
I po co w tym momencie sie unosisz? Ja również mam stycznosc i z tym i tym. Chart to romet a po kupnie moze być niezłą skarbonką. Jak kupisz nowego tego zumico to odrazu 110 i luz.
"Lepiej daj fotki z odpalania silnika Smile I napisz co i jak z nim było Smile"
|
|
21-06-2014 21:18:37 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: chart czy polecany chińczyk - fosa - 21-06-2014 21:18:37
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|