| 

Ocena wątku: 

1 głosów - 3 średnio12345 

| 
					Chart nie gada
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| DeMoon666   Nowy

Liczba postów: 100
 Imię: Filip
 Pojazd: Romet Chart

| 
			| Chart nie gada 

Zwięzła historia mojego charta;kupiłem go w grudniu i od razu wiedziałem ze zrobię z niego rasowego Cafe racer .znalazlem go na tablicy w sumie za charta w kartonach zapłaciłem z transportem 600 zł.od grudnia dziubalem przy nim.kupiłem masę nowych części : akumulator 3/4 elektroniki,przewinolem starot na 12v,bak od hondy vfr 80' ,silnik był w kawałkach w sumie zrobiłem generalny remont silnika :szlif cyla,nowy tłok pierścienie,regeneracja wału,łożyska ,simmeringi,uszczelki, tlumik spawak,olej,gaznik k60b z stozkiem o ktr więcej zachwile,położyłem nowatorską powierzchnie  line-x(link na dole dla ciekawych)czarny mat w teksturze,wymodelowalem zadupek,zrobiłem siodełko .w sumie włożyłem koło 1600 zł i masę masę pracy.Na dziś sprawa ma sie tak:poznany na trasie kolega z większym doświadczeniem kładzie instalacje elektryczną.problem pojawił sie przy pierwszej próbie oddalenia mianowicie na k60b strzelił może dwa razy na 1000 kopnięć ,odpał na dosłownie sekundę a próbowaliśmy przysłonić mu wlot powietrza i wzbogacić mieszankę ,ogulnie silnik zachowuje sie jak by dostawał za mało paliwa.co zrobiliśmy?wzielismy gaznik od rometa 50t1 chyba.i wtedy ładnie odpalił.problem w tym ze owy gaznik ma swoje lata i ogl cieknie.moje pytanie na dziś ;co robić??da sie regulować to ruskie nieporozumienie k06b czy może kupić gaznik od komarka bo tylko ten kanciasty kruciec mam.

Fotki wyrzucę w ciagu weekendu.

Link:http://line-x.pl
 |  |  
	| 20-06-2014 14:38:26 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Wiadomości w tym wątku |  
| Chart nie gada -  DeMoon666 - 20-06-2014 14:38:26 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

| 

|