Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Chart] Romet Chart - Czy warto kupić? (pytanie laika)
|
Autor |
Wiadomość |
KAT
Nowy
Liczba postów: 41
Imię: KAT
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Chart - Czy warto kupić? (pytanie laika)
(18-06-2014 23:36:57)kokosek napisał(a): np ten http://olx.pl/oferta/romet-chart-210-tan...d3f4eee53e dlaczego cena jest tak wysoka?
^ to co napisałeś u góry, jest po prostu śmieszne.. wiesz no nikt ci za darmo nic nie da.. to tak jak zapytać Simson kosztuje 2tyś.. a ty masz problem z chartem..
Kierunki bez ich przerobienia na mieście nieużyteczne..
Motorower jak motorower puki się nie sypie będziesz zadowolony a później to już albo się poznasz (z mechaniką)albo sprzedasz
Wybacz, ale nie każdy ma dom na wsi za 170 tys zł dobrą pracę i tak dalej z kasą nie ma lekko więc staram się jak mogę dowiedzieć się jak najwięcej na ten temat by wiedzieć czy warto go kupić. No i wiem dziekuje za odpowiedzi.
Nie zamierzam katować niczego nie sram kasą by sobie na to pozwolić i to czyste gówniarstwo niedojrzałych ludzi z małym penisem. Sorry
Simson... Jest specyficzny może i lepszy mechanicznie ale wygląd mi ni chu chu nie podchodzi a chart ma w sobie to coś.
Jak pisałem cena jest ważna bo jechać 100-190km w obie strony dostawczakiem *nic bliżej nie ma*... Trzeba wyłożyć jeszcze na wachę ale o tym pomyśle w przyszłości no nic dzięki wszystkim, jeszcze w tym roku planuje zakup.
Cytat:Wiele lat - dla mnie chwil - byłem jak grom.
Uczyłem cię.
Z wilka wilk, z nędzy nędza, a z krwi krew.
|
|
19-06-2014 07:15:35 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Chart - Czy warto kupić? (pytanie laika) - KAT - 19-06-2014 07:15:35
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|