Linuxowy Romet Ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
Linux
.
Liczba postów: 247
Imię: Kuba
Pojazd: Inny
|
RE: Linuxowy Romet Ogar 200
Dziś tak się złożyło, że kupiłem drugiego Ogara i silnik w stanie (podobno) idealnym. Ogarek pali na pych, a silnik z pierwszego kopa. Kolorek oryginalny. Bez papierów. Więc jak się domyślacie będzie on dawcą. Przeszczepię co lepsze elementy, a z pozostałych złożę drugiego Ogara i go sprzedam. Zakup ten rozwiązał problem gaźnika, wydechu, hamulca, oprawki żarówki i wielu innych drobiazgów Mam nadzieję, że teraz już tylko drobniutkie inwestycje i wszystko będzie pięknie śmigać.
Trochę fotek.
Tutaj jeszcze w moim pakownym wanie:
Silnik w podobno idealnym stanie (odpalony na ziemi ręką):
Ogarzyna:
Kolorek jest bajeczny Nie wiem, czy nie ładniejszy od zielonego metaliku.... i na pewno lepszy pod kątem robienia zaprawek. Sam już nie wiem jaki lakier będzie na docelowym sprzęcie
Mówiąc szczerze to szkoda mi go ruszać i przekładać np. baku czy widelca do mojego, bo w jednym oryginalnym lakierze ładnie wygląda
Zastanawiam się, czy nie przełożyć baku, błotników, widełek do mnie i nie prysnąć mojej ramy na ten czerwonawy. Byłoby całkiem ładnie, a nie wydałbym majątku. A dopiero za jakiś czas ładnie wszystko machnąć jakimś lakierem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2014 00:12:56 przez Linux.)
|
|
13-06-2014 23:33:15 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Linuxowy Romet Ogar 200 - Linux - 13-06-2014 23:33:15
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości
|
|