Ocena wątku:
- 4 głosów - 4.25 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
O tym, jak posiedliśmy Rometa Wigry 3 Kowalewo '93 - wnusiu94 feat. Wigrus
|
Autor |
Wiadomość |
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Kowalewo Wigry 3 '93 by wnusiu94
(09-06-2014 23:48:16)simi81 napisał(a): Szukajcie a znajdziecie, to się doskonale sprawdza, ale ile trzeba czekać na jakąś okazję? Ja też mam targowiska, złomy, ogłoszenia itp. Ale wszędzie gdzie czegoś nie znajdę, wołają chore pieniądze. Na targowiskach za szczątki wigry wołali ostatnio 100zl ( nic byś z tego nie zrobił), na złomie rama od ogara 205 tylko bez silnika 250zł (całe motorowery kiedyś kupowałem za 150zł z papierem) ogłoszeniach to sami wiecie.
Takich rowerków jakie ty masz za takie ceny to jeszcze nie widziałem, ale mam nadzieję że wszystko przyjdzie z czasem.
W każdym mieście jest inna specyfika rynku. U Ciebie na pewno znalazł by się klient na to Wigry, u mnie za 100zł to mam 3, albo i 4 jak dobrze pójdzie. Gdyby ktoś do mnie na plac przyszedł z starszym rowerem droższym niż 100zł od razu został by przez wszystkich wyśmiany, zresztą sam wiele razy wybuchałem śmiechem na niektóre propozycje domorosłych mistrzów handlu. Przychodzili góra 3 razy i więcej ich nie widziałem. Może ciężko w to uwierzyć, ale tak było, jest i będzie. Nawet już nie wspominam o "no-name" góralach z lat '90, tego to w ogóle nikt nie chce, nawet jak kosztuje 40zł za kompletny, sprawny rower. Stoją po śmietnikach, sam nawet kiedyś jednego znalazłem. Mówisz o motorowerach. U mnie nie ma motorowerów. Nie ma ich nigdzie. Ani na złomach, ani na ulicach. Z widzenia znam może 2 Simsony, Kadeta i swojego T-1. Nikt tym już nie jeździ, to po prostu nie występuje. Z części do nich na złomie dostaniesz tylko koła, przysięgam że nigdy więcej nic nie widziałem. Mam nadzieję, że i Ty czasami znajdziesz coś fajnego za bezcen.  Powodzenia!
Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!
|
|
10-06-2014 00:18:55 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Kowalewo Wigry 3 '93 by wnusiu94 - wnusiu94 - 10-06-2014 00:18:55
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|