Barto, ogar 200 i 1300 km .
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Barto, ogar 200 i 1300 km .
Oooo... Widzę że Barto trasę szykujesz! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Coś przeczuwam, że się na nią załapię jeżeli pozwolisz i sprzęt do ładu już dobrego doprowadzę... ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) No i o ile dostanę wolne w robocie ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
Napisz mi dokładny miesiąc w którym to byś chciał się wybrać itd. A i co do sakw, jeżeli ja bym nie pojechał, to mam dla ciebie małą ofertę zrobienia i stelaża i zapewnienia kufrów... Bo mam 2 wielkie walizki turystyczne z których miałem to do swojej 200-tki jeszcze robić stelaż. I mam też już pod to materiał... Bo do Łośka raczej inne będe miał w planie bo te będą za duże, a do 200-tki będą. A zmieści się tam sporo bagażu. ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) Jak gdyby coś, mogę po robić fotki, albo po prostu wpadnij gdzie przy niedzieli to sobie zobaczysz i ci opowiem co i jak Ja planowałem zrobić.
A i na jak długo planował byś tam pozostać? Tydzień? Dwa? Miesiąc? Jak na ok. Tydzień to mogę jechać, jak dłużej no to nie wiem... To będzie zależeć od pracy! A ja bym ci się przydał na trasie, bo na pewno zabrał bym cały zestaw do remontu, gdzie na poboczu całą 200-tkę rozebrać można będzie ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) No i zawsze jakiś Patent bym wykminił w razie braku części zastępczych.
China is POWER!!!
|
|
30-05-2014 15:50:50 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Barto, ogar 200 i 1300 km . - Boszu - 30-05-2014 15:50:50
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości
|
|