Romet OGAR 205 Z PAPIERAMI TANIO!!!
|
Autor |
Wiadomość |
pawelek19911126
Nowy
Liczba postów: 10
Imię: Paweł
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Romet OGAR 205 Z PAPIERAMI TANIO!!!
Witam sprzedam rometa ogara 205 z papierami. Romet jest na chodzie lecz potrzeba by było trochę przy nim porobić. Ja nie mam już czasu jeździć na tym sprzęcie a komuś jeszcze może posłuży. Wygląd można znaleźć Zdjęcia ROMETA w folderze moj romet zdjecia na forum. Posiadam białą tablice dowód rejerstracyjny. Ubezpieczenie już wyszło... Do rometa posiadam kask troche po przejściach ale jest I trochę zapasowych części. Z tego co wiem w romecie trzeba założyć klin i magneto i pali z kopa. Stan jak na zdjęciach. Ponieważ nie mam czasu na zabawe przy nim a jest jeszcze dużo miłośników tych wspaniałych sprzętów to CENA PROMOCYJNA NA ŚWIĘTA!!! TYLKO 200ZŁ I Ani grosza więcej... Tylko odbiór osobisty na terenie SOSNOWCA (woj. Śląskie) Nie chce za niego dużo lecz za grosze też nie chce go sprzedać 200zł to atrakcyjna cena. O kontakt proszę pod numerem telefonu 515878821. Najpierw SMS bo nie odbieram od nieznajomych nr. Pozdrawiam wszystkich romeciaży i mam nadzieje że ktoś się skusi bo gotówka potrzebna jest mi baaaaardzo Nowe oponki w romecie.!!
|
|
24-11-2011 14:45:35 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Romet OGAR 205 Z PAPIERAMI TANIO!!! - pawelek19911126 - 24-11-2011 14:45:35
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|