Ogar 200 85' - Zombie :D
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogar 200 85' - Zombie :D
Panie i panowie, prace zakończone
A teraz czas na wyjaśnienia, dlaczego tak, a nie inaczej...
Otóż wszystko zaczęło się od... rurki od kibla . Rodzicielka wymieniła dolnopłuk na niebieski, ale rurka była biała i jakoś tak jej nie pasowało. Dała więc kasę na szpraj. Warunek był jeden - miał być błękitny. Będąc w Castodramie zauważyłem jakieś nowe lakiery w sprayu. Wśród tych które zawsze wybierałem nie było błękitnych, więc wybrałem te nowe. Wziąłem więc puszkę błękitnego i przy okazji puszkę czarnego, bowiem wiedziałem, że reszta błękitnego lakieru będzie moja, a na rurkę potrzeba tyle co nic . Na całe malowanie wydałem raptem 15zł, więc tak czy siak, było warto . Do tego dzisiaj kupiłem zapas śrubek, podkładek i zakrętek, ale tego nie liczę, bo na Zombiego zużyłem garstkę, a większość została na przyszłość.
PS: Ciekawe czy zauważycie dwa pewne patenty, które postanowiłem zastosować .
EDIT: Zapomniałem o czymś wspomnieć . Baku nie malowałem, bo nie starczyłoby lakieru. Poza tym, mam co do niego inne plany, ale ich realizacja prędko raczej nie nadejdzie . Co do kół także mam wizję, ale wszystkiego dowiecie się w swoim czasie .
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2014 17:11:47 przez Quake96.)
|
|
19-05-2014 16:58:40 |
|
1 osoba postawiła piwo Quake96 za ten post:1 osoba postawiła piwo Quake96 za ten post.
dulex14 (05-19-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogar 200 85' - Zombie :D - Quake96 - 19-05-2014 16:58:40
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości
|
|