Jawa 50 mustang, kondzia
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
(15-05-2014 21:15:29)Barto5050 napisał(a): Ogień na tłoki Ja musze nie długo u siebie rozebrać i zobaczyć , czy też tak już nie mam ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
nowe pierścienie i brzęczy dalej ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) jakoś po dokręceniu kolanka, i nowe pierscienie jakoś zbiera sie przyjemniej.
Tak siedzać w szkole i myślać, wpadłem na pomysł, bo jako że mam stalową felge od simsona i do tego zawieszenia co mam , nada się jak złoto, ale przydało by się ją tylko pomalowac, no to wpadłem na pomysl żeby prysnoość szary metalik i na to niebieską perłe, tak żęby było tylko widać perełki niebieskiego na tle szarego, ale zobaczymy jak z tymi eksperymentami wyjdzie ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) Jakoś na czasie podjade po farbe do Daf-a to przy okazji pomyśle nad czymś takim ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) , bo to może fajnie wygądac, niby golenie aluminiowe, ale zrobie je w ten sam sposób co przednie koło, i jak mi sie efekt spodoba to to rozpowszechnie patent na pare innych cześci w jawce ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ,
A co do tłoka , to widac lekko przybarwiony, ale zdziwiiła mnie małą ilość nagaru na głowicy, tłoku , i wgl całkiem tego mało, Widać Orolen Oil 2T robi róźnice w porównaniu do Mixola
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2014 21:25:10 przez kondzio310.)
|
|
15-05-2014 21:23:28 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jawa 50 mustang, kondzia - kondzio310 - 15-05-2014 21:23:28
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|