Mój Romet Kadet 780
|
Autor |
Wiadomość |
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Mój Romet Kadet 780
Kadet poskładany, wstępnie - na razie sprawdzam jak się sprawuje silnik Ogólnie po lesie wczoraj i przedwczoraj z kolegą (który ma przepięknego oryginalnego Ogara 200) zrobiliśmy coś koło 50 km Nie robiliśmy żadnej przerwy, ciągle jechaliśmy Wczoraj Kadecik otrzymał światła, tylko nie wiem czemu są tylko długie, choć instalacja jest złożona i podłączona poprawnie 0-0 Na razie wyszedł mi taki Rost-Style (którego nienawidzę), dlatego Romet po jeszcze 2-3 dniach testów zostaje rozkręcony i oddany do piaskowania, potem malowanie, polerka i na przegląd Tak więc, kolejny Romet uratowany od złomu Ogólnie co do silnika, sprawuje się dobrze, przyśpieszenie jakieś posiada, choć jest na dotarciu, ale co tu dużo gadać... Z silnikiem Ogara 200 nie ma szans, w sumie nawet mi na tym nie zależy, żeby robić z niego ścigacza (co jest bezsensem), chodzi o samą frajdę z jazdy i satysfakcję z własnej pracy. Do końca renowacji jest już raczej bliżej niż dalej, postęp oceniłbym na 80% wykonane, zaś 20% jeszcze pozostało - czyli malowanie, zakup nowego kompletu gum, oraz prawdopodobnie zakup nowego lusterka. Zdjęcia i filmy już wkrótce i tutaj i na YT
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2014 21:55:43 przez Damian4570.)
|
|
08-05-2014 21:55:21 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Mój Romet Kadet 780 - Damian4570 - 08-05-2014 21:55:21
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|