Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Pony] Lagi nie wchodzą na koło
|
Autor |
Wiadomość |
sobozow
Facepalm
Liczba postów: 289
Imię: sebastian
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Lagi nie wchodzą na koło
To się odnoś grzeczniej, bo ja zauważyłem, że z tych twoich 4 postów, tylko raz prosiłeś. Potem wyklinałeś(mimo kropek każdy jeden de... się domyśli o co ci chodzi) i wydawałeś rozkazy, (jak jakiś chory psychicznie) w dodatku w nie swoim temacie, który jest o czym innym, bo temat nie dotyczył mierzenia dla CIEBIE. Tylko pomocy dlaczego nie chcą wejść lagi na koło. Co już rozwiązaliśmy.
PS
Jeszcze jedno co do tych kropek sorry używasz gwiazdek i użyłeś jej raz reszta przekleństw poniżej.
(03-05-2014 23:17:55)pawel_bieszczady napisał(a): Mógłby ktoś łaskawie ruszyć dupę (jak dla kogo ale dla większości jeszcze w kontekście rozkazu to obraźliwe), wziąć suwmiarkę,
Jebnięty chyba ty jesteś, PISAŁEM JASNO ŻE ODLEGŁOŚĆ MIĘDZY LAGAMI W KAŻDYM MIEJSCU JEST TA SAMA WIĘC CO TY PIER*OLISZ (każdy się domyśli co tu napisałeś) ŻE SĄ KRZYWE?
Tak trudno ruszyć 4 litery i zmierzyć?
I ja się pytam gdzie moderatorzy. Kłótnia tu się wam szykuje śmieci w nie swoim temacie.
Tak ogólnie swoją drogą jak już mieżyłeś odległość na lagach " w każdym miejscu" to po ch.. cytuję "zmierzyć odległość po wewnętrznej na lagach przy mocowaniach koła?"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2014 23:01:34 przez sobozow.)
|
|
04-05-2014 22:52:57 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Lagi nie wchodzą na koło - sobozow - 04-05-2014 22:52:57
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|