Ogar 200 by Budzik - 50/3 MEMBRAN
|
Autor |
Wiadomość |
budzikjacek136
Uczeń
Liczba postów: 128
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Ogar 200 '84. 50/5 by budzik.
Dzięki Janusz, miło się czyta takie rzeczy Otóż mam stopke boczną, produkcji własnej przymocowaną do ośki wachacza, trzeba to tylko pomalować i mam rozkmine czy czarny czy szary szpraj.. jeśli chodzi o mocowanie to do zacisku żadnego mocowania nie będzie, jak już to do obejmy na ladze przyspawam kawałek blaszki i założe jedno oryginalne mocowanie z przodu lagi.
Teraz pytanie takie czysto poglądowe, otóż szkoda żeby ten obrotek leżał i się marnował, bo chciałem z nim i licznikiem rowerowym który mam na kierownicy wykminić jakąś ładną półeczke - obrotek z nowym cyberflatem władować do puszki od Rockstara lub Monstera, i tak dzisiaj przyszło mi na myśl żeby zrobić tą półkę z obrotkiem tak jak myślałem, ale poprostu go nie podłączać, tzn żeby była sama ładna estetyczna dla bajeru półka z obrotkiem i pociągniętymi kablami. Z góry mówię, że lubie się wyróżniać, stąd się właśnie wzięły wszystkie te przeróbki których dokonałem Co wy na to? Po prostu chcę wiedzieć jak ludzie zareagują na taką 'atrape' obrotomierza [oczywiście nie wykluczam że w przyszłości zakupie odpowiedni obrotek] Pozdro, czekam na hejty
tuned Ogar 200 >> stanced Corsa B >> classic Mercedes Benz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2014 21:36:31 przez budzikjacek136.)
|
|
27-04-2014 21:31:41 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogar 200 '84. 50/5 by budzik. - budzikjacek136 - 27-04-2014 21:31:41
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 39 gości
|
|