Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Ogar 205] Looking for parts!
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Looking for parts!
Uwaga gimbaza, która przespała lekcje angielskiego! Przetłumaczyłem wam tekst:
Cytat:Tej zimy, zakupiłem dla siebie pięknego Rometa Ogara 205, motorower który prawdopodobnie został przywieziony do Sztokholmu w późnych latach 80', przejechał zaledwie 600km, został wstawiony do piwnicy i nie był już używany. Innymi słowy, jest w przyzwoitym stanie. Tak podejrzewam.
W każdym razie, jedna część jest uszkodzona, innej brakuje. Dwie części, których potrzebuję zanim sprawdzę czy dalej działa.
Próbowałem używać części o standardowych wymiarach, dostępnych tutaj, lecz są one nieco za małe, milimetralnie za małe aby zastosować je w motorowerze.
Więc, potrzebuję kopniaka, którego brakuje, więc nie wiem jak on wygląda, oraz gdzie mogę taki zakupić. (Zamówiłem jedną sztukę z Chin, który jak zapewniano miał pasować do Ogara, lecz jest on za mały... http://www.aliexpress.com/item/Free-ship...45.html%29 )
Także zaworek benzyny, lub jakkolwiek się to nazywa (patrz zdjęcie) jest uszkodzony, więc potrzebuję nowego.
Więc, proszę, jeśli ktokolwiek wie, gdzie mogę zakupić te części, niech da mi znać. Staram się przywrócić tego Rometa na Szwedzkie drogi jeszcze tego lata
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
23-04-2014 23:54:48 |
|
1 osoba postawiła piwo Quake96 za ten post:1 osoba postawiła piwo Quake96 za ten post.
lucretius (04-27-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Looking for parts! - Quake96 - 23-04-2014 23:54:48
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|