Drugi Ogar 200 Pompka.
|
Autor |
Wiadomość |
Pompuś
Unregistered
|
RE: Drugi Ogar 200 Pompka.
Nie wiem czy już to mówiłem, ale zajechałem na tym zlocie mój nowy tłok Był fajny, mocny, potem się przegrzał i nie chciał ciągnąć. Myślę, że 50/4 zrobi robotę. Pamiętam co z tamtym ogarem robił. Czasem na 1 sam bez strzelania na koło wyrywał. Ale trzeba to mieć na czym postawić więęęęc... Rozbieramy pete i spawam odbojnik dziś albo jutro. Przy okazji porobię pare zaprawek i to złożę. Do soboty musi jeździć. Bo ? Tak ma być. Najbardziej obawiam się o spalanie na tym 50/4. Na tym już się unormowało, bo podczas zlotu spalił 3, 4 litry? A zrobiłem ponad 100 km. Boję się, że teraz znów bedzie 8-9 litrów. Ale zobaczymy. Jak to wstawie i wyreguluję to zrobimy porównanie z kolegi serią. To zostało chyba jeszcze sprzęgło. Taaa... Chyba zrobię tak jak Kłejku polecił. Przerobię normalną zwykłą śrubę o mocniejszej twardości na coś co występowało tam oryginalnie. To trzymajcie kciuki https://www.facebook.com/SuzukiRg80pimpka Tu taki bonus jeszcze (nie patrz w link, to Fp o ogarku.) Tam można śledzić pracę na bieżąco.
|
|
16-04-2014 18:41:44 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Drugi Ogar 200 Pompka. - Pompuś - 16-04-2014 18:41:44
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 81 gości
|
|