Obszerna kolekcja Kuby - Romety, Jawki i inne różności
|
Autor |
Wiadomość |
KoRn
Uczeń
Liczba postów: 244
Imię: Kuba
Pojazd: Inny
|
RE: Obszerna kolekcja Kuby - Romety, Jawki i inne różności
Na wstępie uprzedzę posty: "na cholere to remontujesz?" "poszukaj innej budy" "nie opłaca sie tego robić" - remontuje bo chce, nie będę szukał innej budy, chce go uratować, nie jest w tragicznym stanie - FL był w gorszym
Tak więc zaczynamy, malucha nabyłem od kolegi z innego forum. Maluch krążył w jego rodzinie, po tym jak zobaczył blacharke chciał złomować ale nie zrobił tego, rozebrał do rosołu i stał tydzień - miesiąc temu po niego pojechałem, maluch na czarnych tablicach, opłaty do końca kwietnia, brak przeglądu, stan blacharski - nie ocenie, dla mnie to jest pare dziurek.
Po wyładowaniu z busa.
Po wyjęciu maluch poleciał na pustaki i stał tak do rana, rano troszke przymarzł :E
Zabrałem sie za założenie szyb, dostałem wszystkie prócz tylnej, uszczelki na szczęście miałem zapasowe.
Jak już po zdjęciach widać po pasem jest ser szwajcarski, pewnie jesteście ciekawi reszty, prosze:
Zadowolony jestem z podwozia, do roboty/wymiany podłoga pasażera, podłużnice w dobrym stanie, belka tylna w idealnym stanie. Tylne nadkola zdrowe, na łączeniach gdzieniegdzie są do połatania. Przegroda zdrowa, w prawym rogu do wstawienia łatka.
Dostałem gratis komplet szyb do syreny bez szyb drzwiowych, na jednej uszczelka w dobrym stanie jeszcze jest
Po Fl'u przyjdzie pora na niego
W międzyczasie skompletowałem pare gratów:
|
|
01-04-2014 21:12:15 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Obszerna kolekcja Kuby - Romety, Jawki i inne różności - KoRn - 01-04-2014 21:12:15
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|