XI zlot gwiazdzisty Czestochowa!
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik

Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: XI zlot gwiazdzisty Czestochowa!
(29-03-2014 00:40:51)Patryk82 napisał(a): Kokosek, jechać autem z chartem w bagażniku to raczej głupota, chartem bez prawka, znaczy, ze nie masz karty/am? Jak masz sprawnego to dawaj z nami będziemy się turlać, tylko, czy nadążysz w razie w, bo ja lece na 50/4, a kumpel sima ma też podkręconego, więc przelotowa prędkość na poziomie myślę seryjnej maksymalnej 
Pany nie przesadzaj...
Nie zapominaj, że mój Simson, jak to ująłeś - 'podkręcony', jest na etapie docierania to raz, a że będę miał pasażerkę z tyłu to dwa.
A trzecia, no i generalnie rzecz ujmując najważniejsza kwestia - czekam póki co na dwie paczki z częściami, a głównie na paczkę z łożyskami, uszczelkami i uszczelniaczami, bo co by nie było - silnik bez którego nie pojadę - mam jeszcze w totalnym 'proszku'.
Tak więc jeśli łożyska i reszta przyjdzie do piątku, to w sobotę silnik powinien być złożony, w poniedziałek wkładam do ramy i bawię się z regulacją zapłonu, jeśli wszystko będzie tak jak być powinno i obejdzie się bez komplikacji - jadę, w przeciwnym wypadku odpadam z gry i nie jadę.
A jeśli wszystko się uda - takiej jestem cały czas myśli - to tak jak napisałem w pierwszej części mojej powyższej wypowiedzi.
A więc przelotową nie będzie 65-75km/h, tylko co najwyżej 50-60km/h. 
Nie ma co szaleć, bo nie po to robię remont żeby silnik mi się rozpierdzielił przy pierwszej lepszej dłuższej trasie.
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2014 00:17:20 przez bykuu.)
|
|
31-03-2014 00:16:08 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: XI zlot gwiazdzisty Czestochowa! - bykuu - 31-03-2014 00:16:08
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|