Jawa 50 mustang, kondzia
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
(26-03-2014 23:29:20)Barto5050 napisał(a): skad masz zębatke 14z ? Jawencja piękna ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Narazie tylko leży i pewnie jak coś udało by się dłubnąć z mocą to zajął bym się nią, bo jest niestety troche szersza od orginalnej jawowskiej, na tyle szersza że nie mieści się w łańcuch więc będzie trzeba ją troszkę odchudzić, a zębatka Zaadoptowana od WSK , Zasada działania ta sama , Więc chyba powinna podejść
Jak już ide w Zawieszenie od Simsona, to nie wiem co zrobić z kierownicą i lampą, No ale ta delikatność tego zawieszenia mnie dobiła ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Po wykręceniu go z ramy bez tej górnej cześci półki w zasadzie można by było tą dolną półke w rękach wykrzywić ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ale tego jeszcze nie robiłem
A po za tym komfort jazdy na pewno się polepszy, choć musze pomyśleć nad tyłem , bo chciałem zregenerować stare, ale po rozbiórce ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) stwierdziłem że to nie jest możliwe no i ciągle w zasadzie tył jest na sprezynie, bo olej w amortyzatorze nie pomaga
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2014 00:26:59 przez kondzio310.)
|
|
27-03-2014 00:23:46 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jawa 50 mustang, kondzia - kondzio310 - 27-03-2014 00:23:46
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|