Moto marzanna Piła 23.03.2014 galeria zdjeć
|
Autor |
Wiadomość |
przemek95
jeździec

Liczba postów: 341
Imię: Przemek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Moto marzanna Piła 23.03.2014 galeria zdjeć
Owszem poznałem kilku pasjonatów  . Właściciel o SHL'ki M04 odrestaurowanej z tabliczką na przednim błotniku jest ojcem właściciela SHL'ki M11 który przyjechał wraz z synem. Obaj są zafascynowani tą marką i planują jeszcze dorwać GAZELĘ. Ogólnie przez ręce tego pana przeszło dość sporo motocykli które odrestaurował  . Poznałem właściciela zielonego Rometa 50t1 (upiera się ze to Romet ogar 205  ) oraz właściciela komara (jednego z tych wszystkich pomarańczowych) z 75r. Krótko przed paradą zapoznałem się jeszcze z dwoma bardziej doświadczonymi Ogarzystami (około 30-34 lata), na których robią oszałamiające jak dla mnie przebiegi (już w tym roku zrobili ponad 2 tyś kilometrów)  , co było możliwe po widoku ich już zmęczonych życiem Rometów  , żałuję że nie było czasu zagadać o ciekawsze szczegóły lub zrobienia im zdjęcia  . Aaa i jeszcze poznałem właściciela Rometa Kadeta ( w tym dziwnym malowaniu startował na najciekawszy motorower/motocykl)  , ogólnie było wspaniale  .
Zapraszam na "Turystykę Rometem" https://www.facebook.com/pages/Turystyka...00?fref=nf
|
|
23-03-2014 22:19:19 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Moto marzanna Piła 23.03.2014 galeria zdjeć - przemek95 - 23-03-2014 22:19:19
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|