Witam wszystkich w ten początek wiosny. Zapewne wielu z Was właśnie teraz budzi z piwnicy swoje Romety na wiosenny przegląd techniczny. Być może niektórzy z Was używali składaków również w zimę, tym bardziej, że nie trwała ona długo. W każdym razie mój wrześniowy nabytek, czyli Jubilat 2 całą jesień i zimę był rozkręcony na śrubki i podejmowałem nad nim różne drobne prace. Na jesieni napisałem, że lakier (a tak właściwie to, co z niego zostało) pozostanie orginalny. Był bardzo pościerany, a to, że postanowiłem przywrócić mu stan fabryczny sprzed 26 lat, to stary lakier nie pasował do niego. Wszystko w nim zostało odnowione i odświeżone. Cóż, na remont trochę wydałem, ale efekt końcowy przyniósł mi ogromną satysfakcję.
Oczywiście pragnę podziękować tu mojemu Dziadkowi, który wspomógł mnie finansowo (bo ja jeszcze nie zarabiam) oraz pomógł przy montażu. Na pewno dziadek odbierze podziękowania, bo często czyta nasze forum .
A teraz czas na zdjęcia. Piszcie, czy Wam się podoba
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.