Komar 2320 '70 - ''Klak''
|
Autor |
Wiadomość |
romek
019 rzondzi
Liczba postów: 2,215
Imię: Marcin
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Komar 2320 '70 - ''Klak''
Jak już ''Klak'' jak to go zwie mój ojciec został rozgrzebany to muszę go skończyć. I wsadzić w niego masę forsy, ale mam nadzieję że teraz już będzie OK. Byłem dziś u gościa co spawa aluminium - koszt pospawania mojego kartera to 50 zł, w poniedziałek mu to zawiozę. Chwilę temu na allegro wylicytowałem za 23 złote nową cewkę zapłonową ze starych zapasów W zapasach złomu mam cylinder ZMD po II szlifie (NB) jednak ma sporo rys - trzeba będzie oddać do szlifu na III nadwymiar. Do tego wszystkiego trzeba będzie kupić nowy wał i tu moje pytanie: Czy najtańszy wał za 61 zł ( http://allegro.pl/komar-wal-korbowy-lozy...21151.html) jest coś warty? Wytrzyma chociaż 5.000 km ? Proszę o odpowiedź bo nie mam za dużo czasu na kompletację części. Gdy wszystko będę miał, przed wielkanocą z Norwegii przyjedzie mój znajomy mechanik i mi to ładnie poskłada. Mam nadzieję że chociaż wakacje uda mi sie przejeździć. Choć boję się ponieważ posiadam rączkę biegów i kranik ze współczesnej produkcji i mam uzasadnione obawy że mi sie to wszystko rozsypie.
Aktualnie to wygląda mniej więcej tak:
|
|
15-03-2014 00:46:28 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Komar 2320 '70 - ''Klak'' - romek - 15-03-2014 00:46:28
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|