Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ogar 205 Problem
|
Autor |
Wiadomość |
kako10@wp.pl
Nowy
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 21
Imię: Darek
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Ogar 205 Problem
Witam wczoraj kupiłem ogara 205 ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) Był garażowany i stał tam 2 lata i ogólnie 2 lata temu był odpalany. Na początku nie dało go się odpalić musiałem wymienić kranik bo był zapchany. Po wymianie kopałem aż w końcu odpalił na moment ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) aż po chwili zgasł i spadł łańcuch ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif) na drugi dzień łańcuch naciągnąłem. Nie było iskry więc wziąłem się za magneto, platynki.. ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) zapłon wyregulowany iskra była.. nowe paliwo.. i coś szedł.. a zapomniałem wcześniej dodać że linka z gazu poszła i musiałem zakładać nową.. gaźnik czyściłem i okazało się że pływak do duby. Został wymieniony.. silnik po czasie prób odpalił na moment ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) po czym klin na wale poszedł i znowu robota... ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ale ten problem z głowy udało mi się coś wykombinować w sumie nie ja tylko znajomy mechanik ![;D ;D](images/smilies/biggrin.gif) po czym ogarek odpali chodził przez 5 minut na wolnych nagle coś wybuchło za magnetem.. okazało się że simering wypadł czy jest do dupy.. Mam pytanie czy po wymianie tej uszczelki będzie wszystko w porządku przed tą usterką odpalał na kopa i chodził jak igła ![;D ;D](images/smilies/biggrin.gif) Przepraszam za błędy jestem Nowy ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) )
Zwróć uwagę następnym razem w jakim dziale tworzysz temat. Poza tym przeczytaj regulamin. 3 razy... albo 5.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2014 00:42:44 przez BigSoft.)
|
|
10-03-2014 00:16:08 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|