Polski Fiat 125p 1500 1981r
|
Autor |
Wiadomość |
jurek_j
Technik
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 830
Imię: J
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Polski Fiat 125p 1500 1981r
Dwa drive it day'e w tym miesiącu, strasznie często... Potwierdza się to co ostatnio wydedukowałem - wyciągasz 125p z garażu - masz banana na twarzyczce, chowasz 125p do garażu, idziesz do domu, znowu masz banana na twarzyczce, że go schowałeś.
Dorzuciłem dla ozdoby pasek antystatyczny, osłona chłodnicy zdaje egzamin. Bardzo fajnie mieć chłodnicę z gęściejszym radiatorem - z zasłoniętą atrapą, w miejskim szlajaniu się przy 10st. C wskazówka stoi na tych 90st. i ani drgnie dalej. Lovely car!
Na początku marca przegląd wychodzi. Pewnie będę musiał zmienić amorki z tyłu, bo jakiś taki mokry jeden chyba był, poza tym łożysko prawej półosi - już dawno były lekkie luzy, teraz dodatkowo chyba simmering puszcza olej, choć muszę się przyznać, od lipca się za to zabieram i jakoś nie mogę zebrać chęci...
Wycieraczki ogarnąłem na zicher, nic już się nie zacina, nie przycina, działa jak należy, jak dawniej.
Od początku mnie dziwiło i po dzień dziś dziwi - czego ludzie tak się patrzą na 125p. Młode laski też, to akurat fajne ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) .
Może jutro dorzucę nowe fotki, może...
|
|
25-02-2014 20:49:39 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Polski Fiat 125p 1500 1981r - jurek_j - 25-02-2014 20:49:39
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|