Motorynka AM6
|
Autor |
Wiadomość |
lincoln_88
Uczeń

Liczba postów: 258
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Motorynka AM6
Wyobrażenie tego mam jak to by wyglądało, ale problemem nie jest wygląd tylko to co piszą wyżej z tym, że jednak motorynka nie jest do takich prędkości przystosowana. No defakto 023 ważył może 5-7 kg, a am6 waży ponad 10 + chłodnica itd, więc by się sporo dociążyła. No nie mam pojęcia jak by to wyglądało. To co mnie w tym ciągnie to nie to, że będę wyprzedzał ciężarówki, bo teraz ITD ma hamownie i sprawdza co ile lata więc wychylając się motorowerem z pobocza jest już niebezpiecznie, ale jednak ciągnie mnie to, że nawet jak będzie jakiś kibel czy wielki aerox czy ch*j wie jak to sie pisze jechał to ja koło niego przemknę, a nie jak crossem będę się denerwował, że mnie kibel objechał. Ona by większy szpan robiła tym, że ma ten silnik, a nie jak wygląda czy jak się prowadzi. No na pewno by się pytali ile to jedzie, ale też mnie podpuścić nie jest łatwo :> A tak to jakieś sugestie? Jak ten hamulec tarczowy. Wyhamować motorynką z 50 jest problem, bo tył się blokuje, a przód robi jako spowalniacz, więc na przód by tarcze wypadało dać. No i też ew jak to by miało wyglądać? Zastanawiałem się żeby dać czarną ramę a biały błotnik i zbiornik i do tego jakąś naklejkę.
|
|
10-02-2014 00:29:10 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Motorynka AM6 - lincoln_88 - 10-02-2014 00:29:10
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|