Jakich DJ'ów lubicie ?
|
Autor |
Wiadomość |
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Jakich DJ'ów lubicie ?
Koniecznie musi być DJ? Jeśli nie, to Macklemore rządzi Za Aviciim nie przepadam, chociaż jego ostatnie "Hey brother" przypadło mi do gustu Co do Davida Guetty - powiem tak, jego Memories jest (przynajmniej moim zdaniem) jego najbardziej udanym hitem , a z roku na rok nie było coraz lepiej, bo Play Hard średnio mi pod pasowało. Ostatnio wyczaiłem DJ-a Basto, utwór Again&Again - faktycznie można słuchać Again&Again Natomiast nie lubię gdy w radiu (w szczególności w radiu na E) słyszę przeróbkę utworu, który nigdy nie powinien być przerobiony :/ Nie wiem, może ktoś lubi słuchać naprawdę dobre hity, które przez taką przeróbkę, tzw. mix czy remix zostały nieźle (za przeproszeniem) spieprzone, utwory można przerabiać, ale nie wszystkie, jak usłyszałem w radiu E... przeróbkę MGMT Kids, to było mi szkoda słów, na to jak ktoś pokaleczył ten utwór Za dobrego DJa uważam Tiesto - naprawdę spoko, zwłaszcza jego starsze utwory Chociaż widzę, że ostatnio coś chicho się zrobiło o Gigi Diagostino, a szkoda bo to chyba najlepszy DJ jakiego znam
PS Zapomniałem o Afrojacku, który jest zresztą bardzo dobry
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2014 01:10:55 przez Damian4570.)
|
|
03-02-2014 01:07:43 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jakich DJ'ów lubicie ? - Damian4570 - 03-02-2014 01:07:43
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|