Ankieta: GB vs Zetka. Ankieta jest zamknięta. |
Zetka |
   |
10 |
66.67% |
Street |
   |
5 |
33.33% |
GB Street vs. Romet Zetka.
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: GB Street vs. Romet Zetka.
Powiem tak. Skoro masz 17 lat i rodzice "pozwolą" ci kupić motorower... To ja nie wiem co powiedzieć!
Za 3000zł kupisz CBR 50 4T lub 125 4T nawet może by kupił.
Ale, skoro chcesz kupić GB lub Zetkę. Bierz GB i się nie zastanawiaj nad Zetką! Wiem... Zetka to "romet"! Ale co z tego jak 2x bardziej psuje się niż GB, i 2x częściej będzie w serwisie na gwarancji niż tym pojeździsz... Przemyśl też ile planujesz robić kilometrów! Jak dużo, bierz 2 letnią gwarancję (więcej chyba ci nie dadzą) jak mało, bierz gwarancję od kilometrów z darmową wymianą oleju... (o ile jeszcze taka istnieje)
Dodatkowo, jeżeli chcesz GB-ka można na allegro z dowozem kupić nowego. I dodatkowo 110ccm i to z GWARANCJĄ!!! (chyba że się pozmieniało coś od tamtych wakacji jak to chyba ostatni raz przeglądałem GB-ki)
Dodam, za chu** nie kupuj żadnych Bartonów, Batonów i podobnych! Tylko GB STREET.
I tak jak mówię, nie kupuj Zetki!
Chyba że zrobisz A1 i kupisz Z125... Ona się podobno opłaca. Szwagier mój ma, bije w 2 osoby kilometry i jak na razie 0 serwisu, tylko wymiana oleju i łańcucha z zębatkami już drugi raz, albo to i trzeci raz ostatnio było...
Dodam, że dziennie robi po 50-100km. A Zetkę ma już 2 lata. Na budziku ostatnio miał 56tyś. (jakiś miesiąc temu)
China is POWER!!!
|
|
02-02-2014 09:30:19 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: GB Street vs. Romet Zetka. - Boszu - 02-02-2014 09:30:19
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|