Czy warto się zamienić za ta Mz?
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Czy warto się zamienić za ta Mz?
Co do papierów, ciebie interesuje tylko i wyłącznie ciąg umów, lub telefon do właściciela na którego jest zarejestrowany! Dlaczego?? Mając ciąg umów idziesz, i rejestrujesz bez problemu. Mając numer do właściciela papierka (dowodu). Dzwonisz, mówisz że potrzebujesz spisać nową umowę, że dogadałeś się z aktualnym właścicielem "Pojazdu", chcesz kupić pojazd i zarejestrować. Spisujesz ja, i rejestrujesz. Nic trudnego.
A co do MZ. Pojazd dobry! Ale skoro ktoś chce wymienić się za CZ 175 która nie ma papiera, to z tą MZ coś jest nie tak!
A co do Czesi, to ja szukał bym szkielet z papierkiem! Pojazd świetny i niezawodny... Jest taka u mnie w domu, przejechane ma już ho, ho kilometrów, a od nowości też nie wymieniane pierścienie. Jedyne naprawy to tryby 1 biegu (sam osobiście je wysypałem jak mi łańcuch spadł) no i kosz sprzęgłowy pękł i się rozgią. Ale pospawany i jeździ dalej.
Wada? Nie wiem czy u ciebie to samo, ale ciągle problemy z tulejami z tyłu. Co chwilę się zużyją, są luzy i pływa po zakrętach że czasem strach 50km/h w większy zakręt wchodzić.
A jak masz na to jakiś sposób, pisz na PW!
China is POWER!!!
|
|
02-02-2014 09:09:54 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Czy warto się zamienić za ta Mz? - Boszu - 02-02-2014 09:09:54
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|