Komar chopper
|
Autor |
Wiadomość |
romek
019 rzondzi
Liczba postów: 2,353
Imię: Marcin
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Komar chopper
A ja dorzucę jeszcze swoje trzy grosze.
Czytając posty co niektórych, jakim to unikatem jest Komar ''trójka'' chce mi się śmiać. Przecież tych motorowerów natłukli ilość niewyobrażalną. Były, i są one do dziś w powszechnym użyciu w takich ilościach że są może i zabytkowe ale na pewno nie unikatowe! Proponuję przejechać się na wieś. U mojej dziewczyny w szopce u dziadka spoczywają do uruchomienia Komar 2351, pod szopką motorynka, chyba M2. Sąsiad jeździ po wiosce na Komarze 2361 pomalowanym z pędzla, drutem zamiast fajki i lampą na taśmie izolacyjnej. Na podwórku u innego sąsiada dzieciaki żyłują motorynkę 301. Gdybym połaził po ludziach, takich szopek znalazłbym zapewne jeszcze kilka. Pomnóżcie to sobie razy ilość wsi w Polsce. Wszelkie Komary, Ogary, motorynki (no może za wyjątkiem unikatów, tzn. komarów w automacie czy motorynek M1) są można by rzec klasykami ale żadne z nich unikaty. I proponuję rozluźnić pośladki i nie bulwersować się że ktoś nie remontuje komarka na oryginał jakich jest prawdopodobnie kilka tysięcy, w remoncie kolejnych kilkaset a w stanie wraków czekających na złomowanie lub remont kolejnych kilka(naście?) tysięcy. Ten egzemplarz ma (miał?) być inny niż wszystkie. Na skale tylu pięknie wyremontowanych motorowerów kilka egzemplarzy może się przecież czymś wyróżniać.
|
|
02-02-2014 02:16:02 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Komar chopper - romek - 02-02-2014 02:16:02
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości
|
|