Komar chopper
|
Autor |
Wiadomość |
charper
detyfusan

Liczba postów: 2,027
Imię: Wojtek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Komar chopper
(01-02-2014 00:52:46)nie_mientki napisał(a): (31-01-2014 23:55:55)charper napisał(a): Błagam, nie mówcie o zamiłowaniu do polskiej motoryzacji jeśli aż tak skąpicie pieniędzy za sprzęt.
(31-01-2014 23:55:55)charper napisał(a): lecicie do mieszalni po lakier o odcieniu jak najbardziej zbliżonym do oryginału, niklowanie, proszkowanie, oryginalne cylindry po szlifie
No tu to akurat sam sobie przeczysz.
Żeby nie było tak smutno.
Dziś zrezygnowałem ze sprzedaży mojego T1 za cenę PIĘCIOKROTNIE większą niż go kupiłem. Bo uznałem że gimbus nie zasługuje i ładny okaz prędzej czy później na złomie skończy zamiast cieszyć oko.
Taka moja miłość do Rometa.
Nie przeczę, wczytaj się w to co napisałem dokładniej. Chciałem tymi zdaniami powiedzieć, że taki gimbus nie ma tyle ile płacze że ma, czyli np. sto pięćdziesiąt złotych. Po zakupie sprzętu więcej wartego niż zapłacił okazuje się, że ów gimbus ma w portfelu złotych sześćset a nawet nieraz więcej i wszystko pójdzie na odnowienie. A przy kupowaniu był taki biedny... Uczciwie płacić zaczyna dopiero w sklepie, tak to najchętniej za dopłatą by brał.
|
|
01-02-2014 01:25:10 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Komar chopper - charper - 01-02-2014 01:25:10
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|