Romet Chart 210
|
Autor |
Wiadomość |
Romet drajwerV2
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 242
Imię: michau
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Romet Chart 210
(21-01-2014 01:39:39)BigSoft napisał(a): Sporo pracy przed Tobą, nie da się ukryć.
PS. Podejście do tematu w stylu "dałem 300zł za Charta, to szkoda mi kupić nowy wał za 200zł" nie ma za bardzo sensu przy remoncie tego typu pojazdów Ja za swojego dałem 650zł + koszty rejestracji, a spokojnie z 1500 w niego wsadziłem. Czy warto było? Jestem zdania, że tak (mimo, że jeszcze nie było mi dane go wyremontować wizualnie ).
PS2. Chyba kojarzę Cię z innego forum, na którym się trochę udzielałem jakiś czas temu
to ja nie chce liczyć ile moja padlina pochłonęła kasy a dalej wygląda nie oszukujmy sie... jak gówno .
Co do tego charta.
Tego cepa co wał przyspawał do magneta to na publiczny lincz skazac.
Jeśli nie chcesz wymianiac wału teraz to poprostu jeździć aż nie poleci coś wymagającego zdjecia koła magnesowego, gdyż regeneracja takiego wału niemal nie mozliwa i nastawiaj sie na wymiane go i zbieranie pieniedzy Obawiam sie że koło magnesowe po zdjęciu go z zaspawanego wału też będzie wymagało wymiany.
ta śrubka nie podejdzie od gaźnika gm12f1 Muszisz szukac kogos kto sprzedaje 14mc na czesci bo od żadnego innego gaźnika jej nie dopasujesz.
|
|
26-01-2014 20:08:36 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|