Kaniloxowy Romet Chart
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Kaniloxowy Romet Chart
(21-01-2014 22:43:37)skalpel155 napisał(a): (21-01-2014 21:56:10)kanilox napisał(a): A błotniki prawdopodobnie będą malowane i się tak zastanawiam że jak i tak będą malowane to może na biało? Wiem że ktoś na forum tak ma i wygląda zajebiście.
Białe błotniki ma KW w swoim charcie. I to dla Ciebie nie jest WT? wkońcu zawsze to inaczej jakoś xd <joke> Czyli robisz taką jakby kserówke? No w sumie to zawsze inaczej niż wszystko niebieskie
WT dla mnie to pseudosport, cyl 60, stikerbomb, felgi aluminiowe i inne dziwne rzeczy.
Malowane czy nie malowane błotniki to po prostu lakier.
Ogólnie błotniki miały być tylko malowane bezbarwnym ale przyszedł znajomy lakiernik do nas i powiedział że to nie ma sensu i taki bezbarwny będzie się łuszczył od każdego kamyczka, piasku itp. No i powiedział że on zadzwoni jak będzie lakierował jakiś samochód to pomaluje mi też te błotniki specjalnym chemoutwardzalnym podkładem do plastików.
Ale przed chwilą się dowiedziałem że ten podkład jest bezbarwny więc zostaną błotniki niebieskie.
Z dzisiaj.
Kola już zdjęte, przednie jest ok, szprychy ładne bez luzów chrom niestety trochę już zniszczony ale nie jest źle.
W takim stanie jest teraz chart, już prawie nie ma co z niego odkręcać.
Malowany tłumik, ma około 10 warstw tylko nie wiem czemu na zdjęciach jest on brązowy, tak naprawdę jest całkowicie czarny.
Wyczyściłem tu trochę bo było grubo syfu.
Tu znowu widać jak brązowy.
Stan szczęk przednich.
Zamówiłem jeszcze przed chwilą farbę do piast i łańcuch 415H
|
|
22-01-2014 02:57:57 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Kaniloxowy Romet Chart - Kanilox - 22-01-2014 02:57:57
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości