| 

| 
					[S] Romet Komar/ Kadet/ 50 T-1/ Ogar 205/ Ogar 200 Części - Wszystkie! 
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| bykuu   Technik

Liczba postów: 630
 Imię: Mateusz
 Pojazd: Inny

| 
			| RE: Romet Komar/ Kadet/ 50 T-1/ Ogar 205/ Ogar 200 Części - Wszystkie! 

(21-01-2014 08:14:21)Błażej napisał(a):  Potrzebuję idealny tłumik do komara oraz jawki oraz 50 t1
 -siedzenie idealne ogara
 -idealne siedzenie motorynka/komar

- tłumika idealnego nie będzie 
- siedzenia idealnego nie będzie (niewielkie rozdarcia na przodzie - na samym dole gdzie obicie zachodzi na blachę) 
- siedzenia do motorynki/komara nie mam
  (21-01-2014 08:23:45)alexi07 napisał(a):  a mialbys gola rama bez papierow do ogara 200 i dzwignie z tym pretem hamulca tylnego? 
Mam taką ramę, a nawet bodajże trzy.   
Niestety, dźwigni hamulca tylnego nie mam - takie rzeczy schodzą na samym początku.     (21-01-2014 10:44:08)joozek napisał(a):  potrzebuję: sygnał dźwiękowy/klakson, licznik i pompkę powietrza do Kadeta, stan idealny  zdjęcia proszę na maila joosko@interia.pl no i cena

Brzęczyk i licznik mam, pompki nie mam. 
Zdjęcia są podane w linkach, ja nie mam czasu żeby to wszystko ogarniać i każdemu podsyłać zdjęcia, skoro podałem linki do galerii, aby właśnie tego nie robić.   
Ale tak czy siak w idealnym stanie tych części nie mam.    mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
 |  |  
	| 21-01-2014 13:43:17 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Wiadomości w tym wątku |  
| RE: Romet Komar/ Kadet/ 50 T-1/ Ogar 205/ Ogar 200 Części - Wszystkie!  -  bykuu - 21-01-2014 13:43:17 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|