Ankieta: Czy ujży światło dzienne?? Ankieta jest zamknięta. |
Tak. |
   |
16 |
38.10% |
Nie. |
   |
9 |
21.43% |
Złapałem kapcia, tak że nie mam czasu. |
   |
13 |
30.95% |
Już uploaduje 3 foty i jedno videło na zippyshare! |
   |
4 |
9.52% |
Forumowy film. Czyli powtórka z rozrywki...
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Forumowy film. Czyli powtórka z rozrywki...
(13-01-2014 02:25:47)Damian4570 napisał(a): Lektora bym sobie odpuścił a filmik zrobił w stylu zwiastuna filmowego (wymaga większych nakładów pracy, ale efekt (za przeproszeniem) zajebisty ) a do tego jakaś muzyczka. Ja bym mógł się nawet podjąć częściowo tego projektu i pokazać tak jak ja bym to widział. Ale na to potrzebowałbym czasu (i to sporo) - więc kiedyś może czymś się pochwalę 
Boszu - intro fajne, ale musisz jeszcze popracować nad samą obróbką materiału, sceny lecą strasznie szybko jak na taką długość intra najfajniejszy moment był z tą jazdą na Ogarze 
No z lektorem to tylko taki pomysł miałem.  Ale sprawa no trudna do ogarnięcia.
I wiesz, co do tego Intra to ja je zrobiłem w hym... Godzinkę?? Dwie?? Coś takiego.  Na szybko.
A sceny chciałem właśnie takie krótkie i szybkie, ale niektóre nie są idealnie dopasowane.
I forumowy filmik podobnie by miał wyglądać. Tylko scenki z filmami nie co dłuższe. Z zdjęciami, to już właśnie przydała by się opinia innych. Chodź, wszystko okaże się dopiero, jak będzie jakiś materiał. I jaki klip muzyczny dobiorę/dobierzemy.
Teraz mam prośbę do wszystkich userów!
Kto posiada materiał Videło oraz Foto ze zlotów/imprez Rometowskich w rozdzielczości minimum 800/600 Video i 1024/768 Foto. To proszę wrzucać spakowane w Rar lub Zip na podaną stronę/hosting:
http://www.zippyshare.com/
A następnie link do pobrania, przesłać mi na PW.
Upload tam jest szybki i wygodny. W razie nie ogarniecia (co będzie trudne tego nie ogarnąć) pisać tutaj czy na PW.
A i dodam jeszcze, żeby przed przesyłaniem wielkich plików videło np. w HD które zajmują 1gb. Konwertować prostym i dobrym programem jaki jest Format Factory, do pliku Avi lub ewentualnie WMV. Zmniejszy to nawet 10x rozmiar pliku, a jakość się wiele nie pogorszy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2014 03:12:29 przez Boszu.)
|
|
13-01-2014 03:08:42 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Forumowy film. Czyli powtórka z rozrywki... - Boszu - 13-01-2014 03:08:42
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|