Ankieta: Czy ujży światło dzienne?? Ankieta jest zamknięta. |
Tak. |
   |
16 |
38.10% |
Nie. |
   |
9 |
21.43% |
Złapałem kapcia, tak że nie mam czasu. |
   |
13 |
30.95% |
Już uploaduje 3 foty i jedno videło na zippyshare! |
   |
4 |
9.52% |
Forumowy film. Czyli powtórka z rozrywki...
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Forumowy film. Czyli powtórka z rozrywki...
(12-01-2014 23:49:33)kw112 napisał(a): (12-01-2014 23:23:14)Boszu napisał(a): Co do filmiku...
Boszu nie piszemy całorocznego sprawozdania, lecz krótki post zawierający samą esencje tego, co chcesz przekazać. Więc poproszę streszczenie lektury. 
Nie wiem czy akurat to da się streścić.  Bo i tak starałem się to w miarę krótko napisać, nie opisując żadnej do tego historii, tylko to jak chcę to zrobić.
Ale napisze w skrócie.
Nie ma to być pokaz slajdów, chcę zebrać najpierw materiał, potem stworzyć scenariusz w swojej głowie i obgadać go, wszystko dopasować do muzyki, zebranie materiału twierdzę że nie będzie trudne, będzie kilka filmików ze zlotu i kilka fotek, filmik ma bardziej prezentować forum i to co na nim jest, niż jeżeli prezentować wszystkie pojazdy userów. Fajnie było by stworzyć lektora, ale ja nie dam głosu bo mój się nie nadaje, i można zrobić filmik próbny z głosem i tekstem z forum. Przed premiery nie będzie, tylko będzie do wglądu cały filmik który można poprawić, albo jak będzie zły, zrobić od nowa.
W tym teraz wpadłem na pomysł, ale to było by bardzo trudne. Aby zrobić lektora w który kilka osób z forum by się udzieliło. Czyli kilka osób, i każda oddzielnie mówi jeden wybrany fragment.
Mam nadzieję że streściłem to, co napisałem. Z tym, że brak bardzo wielu szczegółów wyjaśniających ogół.
|
|
13-01-2014 00:11:41 |
|
1 osoba postawiła piwo Boszu za ten post:1 osoba postawiła piwo Boszu za ten post.
LukaszzT1 (01-13-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Forumowy film. Czyli powtórka z rozrywki... - Boszu - 13-01-2014 00:11:41
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|