Prawie jak motocykl - czyli 53,4/4.
|
Autor |
Wiadomość |
marcin194
Nowy
Liczba postów: 1
Imię: Pewnie Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Prawie jak motocykl - czyli 53,4/4.
W sumie to pochwalę się kolejnym sukcesem.
Cytat:Herobrine:
no siemanko akurat dobrze trafiłeś bo dzisiaj odpaliłem to w końcu na gotowym wydechu 20:37
na dyszy 95 i gaźniku 21mm na rozgrzanym nie wkręca się do rezo bo za mała dawka, nie bez powodu, jak są tak zajebiście duże zasilania, zara wrzucę filmik... 20:40
nic nie widać bo przed chwilą to nagrywałem i trochę ciemno jest ale dzwięk jest czyściutki , jak usłyszysz, strasznie odcina na wysoki ale to przez gaźnik, który nawet nie był regulowany 20:41
20:43
jak to wyreguluję to dopiero będzie zajebioza
Herobrine:
ogólnie to super jest, elastyka nawe.
t ok jak na takie kąty w cylu i na wydechu to super, rezo zrywa z siedzenia i jest bardzo mocne jak na taki gaźnik, przejechałem na tym może z 200m bo jak się zagrzał to zaczął odcinać i jak na pierwszą jazde z wydechem to wrażenia bardzo pozytywne, niemal na koło idzie na jedynce, jutro to podreguluję, może uda mi się załatwić jakąś większą dyszę coś koło 110
Wydech był istnym eksperymentem
Od razu złodziei schematów pocieszę, ten wydech nie będzie jeździł jak należy w innym silniku, ze względu na budowę kolanka, które zostało ujednolicone z kanałem wydechowym, stąd tak mała długość pierwszej sekcju wydechu Kto choć moment logicznie pomyśli zauważy o co chodzi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2014 01:47:58 przez marcin194.)
|
|
08-01-2014 01:47:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Prawie jak motocykl - czyli 53,4/4. - marcin194 - 08-01-2014 01:47:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości
|
|