Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Żale
Boszu napisał:
TopGear... Najgorszy shit! Bambole i bzdury jakie są w telewizji! Tongue (przynajmniej z mojego punktu widzenia)
Co do Syreny, również liczę że projekt się uda! Również nie tak dawno sporo się o nim o czytałem, bo zaczyna się robić głośno. I faktycznie, być może już pod koniec tego roku wyjdą pierwsze egzemplarze na rynek testowy. Bo crash testy, o ile dobrze ktoś pisał już są wykonane, fabryka już jest w fazie budowy (czyli jeszcze z 5 lat minie zanim pójdzie seria taśmowa po 30 tyś szt. rocznie) ale tak jak pisałem, w tym roku niby mają wyjść pierwsze egzemplarze testowe z silnikiem 1.8l, oraz 3.0l Wersja Sport (Hybryda).
Co do TopGear (na miano shita raczej nie zasługuje) - nie wiem czy lektura Cię przerosła, bo jest to jedno z najbardziej prestiżowych czasopism w świecie motoryzacji, czy może zacząłeś czytać, ale w połowie tekst Cię znudził - tego nie wiem.
Drugi akapit - to kompletne bzdury! Żadnej fabryki nie budują, crash-testy nie wykonane! Na czym? Na projekcie komputerowym?! Zejdźcie na ziemię, i poszukajcie wiarygodnych informacji, bo jeśli byłoby tak jak piszesz (to na logikę), byłoby o tym BARDZO głośno. Przecież któż z nas nie chciałby być dumny z POLSKIEJ motoryzacji. Oczywiście łatwiej popadać w fantazję, ale tak łatwo nie będzie....
Boszu za drugą część swojej wypowiedzi masz ode mnie piwo
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2014 18:05:50 przez Damian4570.)
|
|
02-01-2014 18:00:15 |
|
1 osoba postawiła piwo Damian4570 za ten post:1 osoba postawiła piwo Damian4570 za ten post.
Taśma (01-02-2014)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|