kw112
Chart passione mea, et vita mea
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/zawodowiec.png)
Liczba postów: 2,014
Imię: Michał
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Żale
Boszu zauważ, że wojna się już toczy. Jest to wojna budżetowa i polityczna. Gdziekolwiek byśmy nie poszli to jesteśmy na nierównych warunkach. Jesteśmy uzależnieni od szwabów, bo należymy do "Uni" Europejskiej, a tam wielkie udziały ma Adolf Merkel, która dąży do tego co Hitler.
Porównajmy dotacje na uprawy Polskiego rolnika a Holenderskiego.
Polak dostaje 4x mniej pomocy z unii co holender, a unia narzuca na Polskiego rolnika obowiązki, których wykonanie jest albo niemożliwe, albo są to wymagania rodem z cyrku, np.
-świnie w klatkach muszą mieć piłkę, bo im się nudzi.
---ll--- muszą mieć w klatkach łańcuszki do gryzienia bo im się nudzi.
- krowa nie może dać więcej mleka niż xxx l na dobę. ![rozjebany rozjebany](images/laie_67.gif) absurd polega na tym, że jest to niewykonalne, a jak hodowca się nie dostosuje to kara idzie z grubej rury.
Nie mamy wolnej demokracji, nie jesteśmy wolnymi ludźmi. Mamy system Socjalistyczny. Nie mamy prywatnej własności jak by się mogło zdawać. Kiedy władzom się zachce przyjdą i zabiorą nam co chcą. Nie jesteśmy równi, "są równi i równiejsi". Nowe miejsca pracy tak! powstają! ale głównie w celu powiększenia administracji.
Aż wykonałem rysunek w paincie.
Nie ma w Polskim rządzie człowieka, który potrafi rządzić. Są sami złodzieje i świnie.
Jest na to odpowiednia piosenka:
[youtube]JNrGcPUkJrs[/youtube]
W kraju mamy osoby odpowiednie do posady premiera, ale są za mądre, żeby pchać się w to bagno, na pożarcie dla donaldinio i kaczuszki.
Mamy u nas taki "Folwark zwierzęcy" Wszyscy są równi, ale świnie najrówniejsze.
Nas zwykłych obywateli można karać bez przyczyny, a tego osła w rządzie prawie nie da się ukarać.
Toczy się wojna i za ileś lat dla szwabów uda się osiągnąć to, do czego zawsze dążyli. Władza już jest uzależniona od władzy niemieckiej.
Historia się powtarza.
20.08.2012, 20.38 patrzyłem na zegarek- zakup charta 210
Mój Romet Chart 210 nowa edycja!
nikt tak ci nie wytłumaczy jak schemat!
027 bogiem, 023 nałogiem, s38 podstawą, 019 zabawą
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2014 12:31:20 przez kw112.)
|
|
02-01-2014 12:27:48 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Żale - kw112 - 02-01-2014 12:27:48
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|