VW Golf mk II "Szerszeń w cultcie" ;)
|
Autor |
Wiadomość |
Błażej
Zawodowiec
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/zawodowiec.png)
Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
Pojazd: Inny
|
RE: VW Golf mk II "Szerszeń w cultcie" ;)
(30-12-2013 18:14:35)endon napisał(a): brak jakiego kolwiek pojęcia o 4kółkach. Nie mam ochoty prowadzić sporu z osobą, która nigdy nie miała chyba styczności z podmiotem, o którym się wypowiada.
Z golfem 2 fakt nie miałem, ale miałem coś podobnego. Ładnie zachowaną jettę A2
Cytat: Jeśli uważasz, iż 2005 roku mój samochód był starym trupem i miał wtedy udokumentowane 96 tys przebiegu
Teraz inaczej się już patrzy na to. Minęło w końcu te 9 lat już ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
Ale w 2005 roku to nie było nic ciekawego
Cytat: a teraz ma ponad 24 lata i jego stan techniczny jest dużo lepszy niż paroletniego golfa IV z zajechanym TDi-kiem.
Tak się wydaje, ale lata lecą i auta się starzeją. Nowsza IV zawsze będzie nowszą IV a fakt faktem jest, że Niemieckie auta są solidne, tylko w niektórych blachy są... takie sobie
Cytat: Osobiście jestem Ciekaw czym ty jeździsz?
Ano jest kilka autek, jedno mniej ciekawe, ale lepsze niż dwa bardziej ciekawe
Cytat: Tak btw. napisałeś mi "Wiec nie wiem czym sie jarasz. Ani to ladne auto ani dobre. ".. To tak samo jak z rometami nie sadzisz?? Ani dobre, ani ładne, ani szybkie, ani bezawaryjne.. Lecz wszyscy uwielbiamy je za to, że są Więc mam nadzieję, że chociaż troszczkę przybliżyłem Ci świat motoryzacji oraz znaczenie słowa PASJA.
Fakt, trochę mi nakreśliłeś temat i w sumie niepotrzebnie najechałem na Ciebie
|
|
30-12-2013 18:27:59 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: VW Golf mk II "Szerszeń w cultcie" ;) - Błażej - 30-12-2013 18:27:59
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|