Doradzenie w wyborze motoroweru
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Doradzenie w wyborze motoroweru
(29-12-2013 15:57:21)bartoszek5k napisał(a): Taki mały offtop ale tutaj masz ładną boszu http://www.google.pl/imgres?sa=X&espv=21...186&ty=126 Mi się taka np podoba ale o gustach się nie dyskutuje
Owszem, przód wygląda ładnie, ale tył kompletnie do tego nie pasuje... Chodzi mi o ten dość niski plastik. Jedynie gdyby jego jakoś usunąć, czy obciąć. To mogło by to jeszcze jakoś wyglądać.  Chodź i tak tył cały jest wąski. Musiał by być szerszy, to by to wtedy fajnie wyglądało.
A co do Herkulesa, sam chciałem sobie też takiego kupić.  Bo z 5-8 lat temu jak brat kupował Jawę 350 TS. To koleś u którego takową był oglądać, miał syna który miał takiego Herkulesa. Dał mi się przewieźć, świetna sprawa! Ale chciał za niego 3000zł, i tyle wtedy były warte i kosztowały.  Niestety, mnie ledwo było stać na tłoka do 205-tki a nie mówiąc o takiej kasie na taki pojazd. 
Ogólnie, taki również bardzo polecam... Nie duże ceny, fajny wygląd, nie duże spalanie, moc nie tragicznie niska no i myślę że bezawaryjność.
A i dodam, że można tam wpakować cylinder 80ccm  (przynajmniej ten "synek" miał 80ccm w podobnym Herkulesie"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2013 03:53:52 przez Boszu.)
|
|
30-12-2013 03:53:05 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Doradzenie w wyborze motoroweru - Boszu - 30-12-2013 03:53:05
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|