Simson S51 Enduro - arasszymaras
|
Autor |
Wiadomość |
arasszymaras
Mechanik
Liczba postów: 1,689
Imię: Arkadiusz
Pojazd: Inny
|
RE: Simson S51 Enduro - arasszymaras
Dawno nic nie pisałem tutaj. To napiszę.
O Simsonie za chwilę, ale najpierw.. pod choinkę dostałem kask LS2, czarny połysk. Jutro pierwsze testy
A Simson jeździ, świeci i jest good Na dniach jadę po kapę od strony magneta bo stara jest pęknięta od dołu i po gaźnik (tak, 4 gaźnik mu kupuję).
Zbieram też każdy grosz żeby go skończyć w 100 % na Enduro, a do tego trzeba kupić tylny niski bagażnik i oryginalny uchwyt tłumika. Jednak najbardziej o kupno prosi się blacha siedzenia. Postaram się ją szybko kupić.
Mam też plan pomalować go latem, jeżeli kasy starczy. Miałem na początku malować na srebrny, ale kolega ma srebrnego Simsona i myślę sobie że nie będę papugował po nim. Wybrałem inny kolor, ale ten stwierdził w między czasie żebym swojego pomalował na srebrno, co by to 2 takie same były i taki będzie, do tego białe klosze i miód, malina
To na tyle.
A na koniec chciałbym życzyć wesołych świąt po mimo tego iż jutro jest ich ostatni dzień oraz szczęśliwego, nowego roku wszystkim forumowiczom, nawet Tym, których zbytnio nie lubię. Niech wam palą i jeżdżą wasze sprzęty, nawet jeżeli jest to Chart czy chińczyk
Tyle od Arka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2013 22:17:47 przez arasszymaras.)
|
|
25-12-2013 22:16:19 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Simson S51 Enduro - arasszymaras - arasszymaras - 25-12-2013 22:16:19
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|